DANIA GORĄCE
- Rosół z makaronem
- Polędwiczki w sosie kurkowym podane z ziemniakami i zestawem surówek.
- Forszmak
- Pieczone udko z kurczaka podane z ryżem z warzywami i surówką wiosenną
- Półmisek mięs przekąskowych podawany z krążkami cebulowymi i dipem czosnkowym
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
SAŁATKI
- Warstwowa (z ziołami, selerem marynowanym i szynką)
- Grecka (z oliwkami i serem feta)
- Drwala (z brokułem, boczkiem i prażonym ziarnem dyni)
PRZEKĄSKI
- Półmisek mięs pieczonych
- Wędlina
- Caprese
- Ryba po grecku
- Śledź z pieczarką
- Śledź w pomidorach
- Jajka faszerowane szynką lub pieczarką
- Jajka w sosie tatarskim
- Galantyna z kurczaka
- Schab ze śliwką i morelą pod galaretą
- Mix konserwowy
Przejdź do Menu II lub zobacz dania w galerii