DANIA GORĄCE

  1. Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
  2. Roladka z kurczaka z suszonymi pomidorami podana z ziemniakami i zestawem surówek
  3. Flaki wołowe
  4. Schab ze szpinakiem w sosie ze  śliwką kalifornijską podany z ziemniaczanymi półksiężycami i surówką wiosenną
  5. Szaszłyki płonące
  6. Bigos po myśliwsku

SAŁATKI

  1. Jarzynowa (według tradycyjnej receptury)
  2. Francuska (z kurczakiem wędzonym i prażonym słonecznikiem)
  3. Nicejska (z serem, szynką i papryką)

PRZEKĄSKI

  1. Półmisek mięs pieczonych
  2. Wędlina
  3. Ryba po japońsku w sosie słodko-winnym
  4. Szparagi w szynce pod galaretą
  5. Tymbale drobiowe
  6. Śledź z łososiem w borówkach
  7. Koreczki śledziowe
  8. Jajka w sosie śmietanowym ze szczypiorkiem
  9. Jajka na sałatce jarzynowej
  10.  Pomidory z cebulką
  11.  Mix konserwowy

Przejdź do Menu I lub zobacz dania w galerii.