DANIA GORĄCE

  1. Rosół z makaronem
  2. Polędwiczki w sosie kurkowym podane z ziemniakami i zestawem surówek.
  3. Forszmak
  4. Pieczone udko z kurczaka podane z ryżem z warzywami i surówką wiosenną
  5. Półmisek mięs przekąskowych podawany z krążkami cebulowymi i dipem czosnkowym
  6. Barszcz czerwony z pasztecikiem

SAŁATKI

  1. Warstwowa (z ziołami, selerem marynowanym i szynką)
  2. Grecka (z oliwkami i serem feta)
  3. Drwala (z brokułem, boczkiem i prażonym ziarnem dyni)

PRZEKĄSKI

  1. Półmisek mięs pieczonych
  2. Wędlina
  3. Caprese
  4. Ryba po grecku
  5. Śledź z pieczarką
  6. Śledź w pomidorach
  7. Jajka faszerowane szynką lub pieczarką
  8. Jajka w sosie tatarskim
  9. Galantyna z kurczaka
  10. Schab ze śliwką i morelą pod galaretą
  11. Mix konserwowy

Przejdź do Menu II lub zobacz dania w galerii