PROPOZYCJA MENU II

            DANIA GORĄCE

1.      Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym

2.      Sznycel cielęcy z karkówki na ananasie podany z ziemniakami i zestawem surówek
             Deser lodowy

3.      Zupa gulaszowa węgierska

4.      Żeberka po staropolsku podane z opiekanymi ziemniaczanymi półksiężycami i surówką wiosenną

5.      Schab ze szpinakiem w sosie śliwkowym

6.      Bigos po myśliwsku

SAŁATKI

1.      Jarzynowa

2.      Francuska z kurczakiem wędzonym i prażonym słonecznikiem

3.      Nicejska z serem i szynką


PRZEKĄSKI

1.      Półmisek mięs pieczonych

2.      Wędlina

3.      Ryba po japońsku w sosie słodko winnym

4.      Szparagi w szynce pod galaretą

5.      Tymbale drobiowe

6.      Śledź z łososiem w borówkach

7.       Koreczki śledziowe

8.      Jajka faszerowane szynką lub pieczarką

9.      Jajka na sałatce jarzynowej

10.   Pomidory z cebulką

11.   Mix konserwowy (ogórek, pieczarka, papryka, oliwka )

W cenie oferujemy również napoje gazowane, soki, kawę i herbatę.


Cena nie obejmuje owoców, alkoholu i ciasta.