PROPOZYCJA MENU I

            DANIA GORĄCE

1.      Rosół królewski z makaronem

2.      Faworek drobiowy z boczkiem podany z młodymi ziemniakami i zestawem surówek.
Deser lodowy

3.      Forszmak

4.      Pieczone udko z kurczaka podane z ryżem z warzywami i surówką z czerwonej kapusty

5.      Półmisek mięs przekąskowych podawany z pieczarkami w cieście oraz krążkami cebulowymi i dipem czosnkowym

6.      Barszcz czerwony z pasztecikiem

SAŁATKI

1.      Warstwowa z ziołami

2.      Słoneczna na marynowanym selerze z kurczakiem

3.      Grecka

PRZEKĄSKI

1.      Półmisek mięs pieczonych

2.      Wędlina

3.      Plastry pomidora przełożone serem mozzarella z bazylią

4.      Ryba po grecku (na ciepło lub na zimno)

5.      Śledź z pieczarką

6.      Śledź w pomidorach

7.      Jajka w szynce pod galaretą

8.      Jajka w sosie tatarskim

9.      Galantyna z kurczaka

10.  Schab ze śliwką i morelą pod galaretą

11.   Mix konserwowy (ogórek, pieczarka, papryka, oliwki)



W cenie oferujemy również napoje gazowane, soki, kawę i herbatę.


Cena nie obejmuje owoców, alkoholu i ciasta.